Debat og foredrag

Se eller gense Steen Hildebrandt’s oplæg fra Bæredygtighedseventet på Stenvad Mosebrugscenter, eller debatten hvor også Steen Møller (Grobund og Friland), Steffen Max Høgh (Bæredygtig Business) og Anna Oline Frieboe Laumark (Den Grænseløse Festival) deltog.

Café Grenaa

Social bæredygtighed i Café Grenaa udspringer af, at vi betragter det enkelte menneske som ubetinget værdifuldt. Social retfærdighed, altså at mennesker bliver behandlet retfærdigt og integreres i samfundet nu og i generationerne fremover. Fokus på bæredygtige fællesskaber, der er med til at reducerer social eksklusion.

Convert

5 kandidater fra universitetet, fortæller historien om Convert og giver en forståelse for de enkelte processer, som Convert arbejder med i produktionen.

Grenaa Havn

Henrik Carstensen vil tage jer med på lidt af den fantastiske rejse, Grenaa Havn har været på de senere år, med eksempler på, hvordan bæredygtighed og cirkulær økonomi kan lykkes – selv på en havn.

Trustrup-Lyngby Varmeværk

Trustrup-Lyngby Varmeværk og Trustrup-Lyngby Vandværk stiftede i foråret 2018 “Nærvarmeværket” for at sikre boligejere uden for fjernvarmeområder moderne og miljøvenlig opvarmning gennem luft-til-vand varmepumper, der er til at betale. NÆRVARMEVÆRKET vil bidrage til den grønne omstilling i Danmark, og ønsker at være en aktiv samarbejdspartner til en miljøvenlig omstilling af landets ca. 150.000 ejendomme med oliefyr og fastbrændselsfyr. Initiativet har vakt opsigt i branchen.

Steen Hildebrandt

Om FN´s 17 verdensmål i dansk perspektiv.

Debat om bæredygtighed

Anna Oline Frieboe Laumark; Den Grænseløse Festival, Danser, musiker og kunstnerisk- og kulturel iværksætter.

Steen Hildebrandt; Ph.D. og professor emeritus på Aarhus Universitet og adjungeret professor på CBS og Aalborg Universitet.

Steen Møller; Grobunds initiativtager og medstifter af Friland.

Steffen Max Høgh; CSR-direktør i Holmris B8 og vært på podcasten Bæredygtig Business.